Project Description

Regnskap

Ta kontakt for å vite mer om hvordan vi kan produsere regnskap, rapportering og årsavslutning. Vi ser også gjerne på hvordan du kan forbedre interne rutiner i din virksomhet slik at regnskapsarbeidet går raskt og smidig.

Velger du Avanti, får du akkurat det du trenger. Vi kan ta hele regnskapet for deg, eller utføre enkeltoppgaver dersom du ønsker å gjøre deler av jobben selv, og samtidig ha kompetansen til en autorisert regnskapsfører i ryggen.

Vi kan om ønskelig tilby 100% digital behandling og oppbevaring av regnskapsdokumentene. Dette gir et kontinuerlig ajourført regnskap med en god oversikt og lett tilgjengelige dokumenter.

Vi er tett på deg slik at vi får god kompetanse om din virksomhet – og dine behov. Vi jobber med alle aspekter som påvirker regnskapet ditt. Da kan du bruke tid på det som betyr mest for deg og dine kunder.

Som din samarbeidspartner påtar vi oss videre å utføre avstemming og dokumentasjon i henhold til de standarder som Finanstilsynet og andre myndigheter til enhver tid gir.